Thursday, May 08, 2014

An act of pure evil by Boko Haram....they should be eliminated.!


Crazy mother-fu$#ers these Boko Haram!

They are fanatical killers!

British PM David Cameron describes the kidnapping of over 200 school girls in northern Nigeria by an deviant religious group, Boko Haram, as an act of pure evil.
My take is, if the western super power western can invade countries, it could also do so by by sending special elite group like the British and US marine corps and the US navy SEAL to destroy any evil organisation and save these school girls.
The Nigerian government of Goodluck Jonathan is slow in reacting to the kidnapping since every second means diminishing chances to find these girls.
I am sure if these girls are Swiss, or American or British, the superpowers would have acted swiftly to seek and destroy Boko Haram, and retrieve the girls.
Such hypocrisy shown.  Use your drones and other sophisticated war machinery to counter to evil and deviant groups such as Boko Haram.  Its acts is abhorrence and had nothing to do with Islam.
Malaysia will and can join any UN sanctions to invade the Boko Haram's stronghold.
Enough is enough!

8 comments:

Anonymous said...

Kat Malaysia pun ramai Boko Haram. Tak bising pun.

Pasquale said...

Hei Bodoh! Yes we have Boko Haram kat Malaysia pon, ntapi kalau mereka mula bakar sekolah culik kanak kanak anak orang saya juga akan turut hapuskan mereka percaya lah!

Anonymous said...

Hei Si Pandai. Walaupun serupa Keling, Pariah, mereka juga saudara Islam, ler.

Harus dipertahankan, kan?

Kalau tak, apa sebab ramai saudara yang terlibat dengan rasuah, salah guna kuasa, rasisma, perogol, pembunuh, pengedar dadah tak di ambil tindakan keras?

Yang memfitnah panjang 24 jam , juga di terima hanya kerana mereka sesaudara Islam Dan sebangsa.

Hipokrit betul, kan?

Sang Kancil said...

So Anon 4:16 PM, are you condoning the abduction of Christian schoolgirls and selling them into slavery?

Let's not forget what the Boko H agenda is.

Are you advocating the same agenda in Malaysia?

So, who is the hypocrite now?

Anonymous said...

How the majority treats minorities reflects the core values of the former. Only the leader counts. Good leader moderate country the country will become good over the long term. Bad leader good country the country will become bad in the long term.

Anonymous said...

Ramai kat sini termasuk Blogger perlu di beri gelaran " The Great Pretenders".

Dah rasis, selama tu lah akan jadi rasis. Ramai dah tau baunya.

Luna said...

Heran sungguh dgn Islam ni...mana pegi Muslim2 Melayu tegar kita? Kalau Lina Joy nak murtad, berduyun2 dpn mahkamah menangis2 buat drama.Protes kartus nabi bukan main lagi..yg BOKO HARAM bin HARAMJADAH ni takde pulak aku dengar org Islam Melayu protes jugak! Kenapa agaknya? setuju jugak la barangkali. Syaitan dan makin pintar...

Anonymous said...

Right Luna...it's simple...'cos majority malay muslims are experiencing some sort of mental turbulent known as cognitive dissonance. Emosi mereka dibuai oleh cerita-cerita zaman kegemilangan empire ottoman. Tak sedar yg mereka berhadapan dgn ancaman globalisasi NWO. RD5